Autoschade is zo verholpen door onze ervaren monteurs

Autobedrijf Witteveen & Brouwer helpt u graag met uw autoschade

U heeft schade aan uw auto? Dat is altijd vervelend. Laat uw schade veilig en vakkundig repareren. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan betreffende alle automerken. Wekelijks krijgen wij kleine en grote schadegevallen binnen. Wij kennen de beteuterde blikken bij aankomst en de lach op de gezichten wanneer de auto weer gerepareerd is. Daar doen wij dan ook onze uiterste best voor.

Autoschade

Onze medewerkers verzorgen het hele traject:

 

Geen onverwachte kosten door transparante communicatie

Wanneer u de auto brengt, zullen wij deze bekijken en de schade taxeren. Wat moet er gerepareerd worden? Hoeveel gaat het kosten? We zullen uw vragen altijd zo goed mogelijk beantwoorden.         Ook wanneer u zelf geen vervangend vervoer heeft, kunnen wij u daarmee helpen.                         Vraag tijdens uw afspraak naar onze voordelige leenautoregeling.

Onze werkplaats

Wij werken op een efficiënte manier dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu. Door een strak gelijnd proces voorkomen wij verspilling van materiaal. Hierdoor is uw auto ook nog eens sneller gerepareerd. Onze werkplaats is gespecialiseerd in alle merken. U kunt bij ons rekenen op vakkundige, goed opgeleide en gemotiveerde autotechnici met ruime ervaring. Ze zijn u graag van dienst met de modernste diagnose- afstelapparatuur en gereedschappen. Bel ons voor een afspraak op 0515-579615 of vul ons formulier in.

Bovag

 

 

Vestiging Blauwhuis
T. 0515-579615
E. blauwhuis@witteveen-brouwer.nl
 Vestiging Blauwhuis 
blauwhuis
Jacobidijk 15, 8615LS Blauwhuis
Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag:
7:30-17:30
Zaterdag: 9:00-12:00
Zon- en feestdagen gesloten.
 
Bandenspanning

Welkom bij Autobedrijf Witteveen&Brouwer

Home Occasions Nieuwe auto's Autoschade Auto onderhoud Openingstijden Contact
Bovag

Witteveen Brouwer

 

 
Witteveen & BrouwerWitteveen & BrouwerWitteveen & BrouwerWitteveen & Brouwer
Witteveen & Brouwer
Kom langs of bel